Close

Veneen tuulilasit ja ikkunat

Kaikissa ajoneuvoissa yksi tärkeimmistä turvallisuustekijöistä on kirkas
ja ehjä tuulilasi. Me valmistamme veneen tuulilasit, sivuikkunat ja lasit laadukkaasta UV-suojatusta polykarbonaatista sekä akryylista, jotka ovat paitsi turvallisia, niin myös todella edullisia vaihtoehtoja. Pleksilasi on erittäin iskunkestävää, eikä hajotessaan sirpaloidu. Valmistamme kaikki veneiden tuulilasit ja ikkunat mittojen mukaan, jotta ne sopivat täydellisesti.

Tilaa veneen tuulilasi ja muovilasit helposti!

Riittää, että toimitat meille vanhan mallin tai sapluunan.

Kysy myös valmiita sapluunoita!

Veneen tuulilasi ja pleksilasit polykarbonaatista

UV-suojatusta polykarbonaatista ja akryylista valmistetut tuulilasit ja muut veneen ikkunat ovat erittäin kestäviä tavalliseen lasiin verrattuna. Polykarbonaatista valmistettu veneen tuulilasi on turvallinen ja mukava käytössä, sillä kirkas polykarbonaatti läpäisee valoa lähes 90-prosenttisesti eikä sirpaloidu iskusta. Muovilasi on lisäksi mahdollista kirkastaa pienistä naarmuista, mikä pidentää sen käyttöikää.

 

Hytin sivuikkunat voidaan valmistaa savun värisestä pleksilasista, joka lisää hiukan yksityisyyttä ja parantaa hytin suojaisuutta, suodattaen enemmän valoa kuin täysin kirkas ikkuna.

Veneen ikkunat ja tuulilasit mittojen mukaan suoraan valmistajalta

Valmistamme yhtä sujuvasti niin ennalta määriteltyihin mittoihin tehdyt ikkunat ja tuulilasit, kuin myös täysin yksilölliset kappaleet. Tarkalleen veneen mittojen mukaan valmistetut tuulilasit ja ikkunat istuvat täydellisesti ja tiiviisti paikoilleen, suojaten näin tuulelta, sateelta ja veden roiskeilta. Koska ikkunat voidaan tehdä millilleen uniikisti, ei veneen mallilla ole väliä, vaan kauttamme saa yhtä lailla tuulilasin uisteluveneeseen kuin mihin tahansa muuhunkin malliin.

 

Tilaa veneen lasit nyt – me takaamme laadukkaan ja nopean toimituksen, jotta saat veneeseen uudet ikkunat heti kun niitä tarvitset! Veneen tuulilasin teettäminen ei muutu tätä helpommaksi.

Laadukkaat pulpettiveneen tuulilasit – turvallisuutta ja tyyliä Vesille

Pulpettiveneen tuulilasin valinta on tärkeä päätös, joka vaikuttaa sekä veneen ulkonäköön että käyttömukavuuteen vesillä. Meidän valikoimastamme löydät korkealaatuiset tuulilasit, jotka on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja parantamaan veneilykokemustasi. Valmistettu innovatiivisista materiaaleista, kuten UV-suojatusta polykarbonaatista ja akryylista, tuulilasimme tarjoavat erinomaisen näkyvyyden ja suojan tuulelta sekä roiskeilta.

 

Tietäen, että jokainen pulpettivene on ainutlaatuinen, tarjoamme mittatilaustyönä valmistettuja tuulilaseja, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun veneeseesi. Olipa kyseessä sitten veneen päivitys tai korvaavan tuulilasin tarve, meiltä löydät ratkaisun. Meidän lasiasiantuntijamme auttaa mielellään valitsemaan oikean tuulilasin pulpettiveneeseesi, ottaen huomioon niin toiminnallisuuden kuin estetiikankin.

 

Tilaa nyt ja nauti selkeästä näkyvyydestä sekä lisääntyneestä turvallisuudesta seuraavalla veneilyretkelläsi. Me takaamme nopean ja vaivattoman asennuksen, jotta voit palata vesille mahdollisimman pian. Pulpettiveneen tuulilasi ei ole vain käytännöllinen lisävaruste – se on investointi veneesi ja veneilykokemuksesi laatuun.

Tilaa veneen ikkunat tästä

Tietosuojaseloste

Muovityöstö Kivelä Oy – Seloste henkilötietojen käsittelystä

EU: yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation – GDPR)
Muovityöstö Kivelän asiakas- ja markkinointirekisteri: informaatiota henkilötietojen käsittelystä.
Rekisterinpitäjä Muovityöstö Kivelä Oy, Kuukuja 8, 33420 Tampere.
Y-tunnus 2399762-4

Yhteyshenkilö
Marko Kivelä,
marko.kivela@muovityosto.fi

Rekisterin nimi
Muovityöstö Kivelän asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn perusteena on asiakassuhde, suostumus tai toimeksianto tai muu asiallinen yhteys, kuten palveluidemme markkinointi. Henkilötietoja käsitellään viestintä-, markkinointi-, tyytyväiskysely- ja muiden vastaavin toimenpiteiden hallintaan.

Rekisterin tietosisältö
Tallennettuna on tavallisimmat yhteystiedot kuten nimi, yhteyshenkilö, osoitetiedot, puhelinnumerotiedot, sähköpostisoite sekä postitustiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot tulevat rekisteröidyiltä ja rekisterinpitäjän normaalin toiminnan yhteydessä.
Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei luovuteta sivullisille. Vain viranomaisilla on tiedonsaantioikeus Suomen lain mukaisesti.
Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinsuojauksen periaatteet
Käsittelijöitä ovat Muovityöstö Kivelä Oy:n myynnin ja huollon henkilöstö.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista ja poistamista
Jokaisella rekisterissä olevalla on oikeus pyytää itseään koskevien virheellisten tietojen korjaamista tai tietojen poistamista ja pyyntö osoitetaan kirjallisesti rekisterin pitäjälle tai yhteyshenkilölle.
Tietojen säilytys
Karsimme ja poistamme säännöllisesti tietoja, jotka eivät enää ole tarpeen.