Close

Kennolevyt

Kennolevy on monikäyttöinen muovilevy, jonka ominaisuudet tekevät siitä erityisen suositun materiaalin katoksissa ja muissa vedeltäsuojaamiskohteissa. Kennolevyt soveltuvat hyvin myös tee-se-itse -rakentajille, sillä kennolevy on helppo työstää ja asentaa.

Materiaalina kennolevy on erittäin hyvin Suomen olosuhteissa kestävä ja soveltuu niin ulko- kuin sisätiloihinkin. Se on UV-suojattu, kevyt, helppo asentaa ja helppo ylläpitää.

Kennolevyn käyttökohteet

Terassin katos

Pihakatos

Kasvihuone

Sadekatos

Terassin tuulensuoja

Näköeste

Suihkuseinä

Kauttamme saat tilattua kennolevyä eri väreissä ja eri paksuisena. Kennolevyn väri ja paksuus vaikuttavat tietenkin myös sen käyttöominaisuuksiin – jos et ole ihan varma mikä sopisi käyttöösi parhaiten, ota yhteyttä niin autamme!

Kennolevyn puhdistus

Ulkona käytetty kennolevy puhdistuu useimmiten hyvin jo pelkästään vesisateessa. Tarvittaessa kennolevystä valmistetun katoksen tai muun rakennelman puhdistamiseksi riittää pesu painepesurilla tai pehmeällä harjalla/sienellä ja runsaalla lämpimällä vedellä.

Kennolevyn hinta

Kaikkia paksuuksia on saatavana levykokoina 6000×2100 ja 7000×2100. Voimme halutessasi sahata levyt määrämittaan, jolloin saat kennolevyt käyttövalmiina. Meiltä saat myös kiinnityksessä käytettävät ruuvit ja muut kiinnitystarpeet. Levyt on mahdollista tilata opaalina, sävytettynä ja kirkkaana.
Levyn väriPaksuus mmHinta/m2
Kirkas6 mm19,22 €/m²
Savu6 mm24,80 €/m²
Kirkas10 mm26,40 €/m²
Savu10 mm31,2 €/m²
Kirkas16 mm36,00 €/m²
Savu16 mm45,22 €/m²
ListaPaksuus mmPituusHinta
H-lista6 mm6000 mm6,20 €/m
H-lista10 mm6000 mm8,06 €/m
H-lista16 mm6000 mm11,65 €/m
U-lista6 mm2100 mm5 €/kpl
U-lista10 mm2100 mm7 €/kpl
U-lista16 mm2100 mm10,74 €/kpl
Harjalistasivut 95 mm leveät2050 mm20 €/kpl
Ota suunnittelussa huomioon kennolevyn optimaalinen leveys 2100 mm, turhien hukkien välttämiseksi!

Kennolevyn asennus

Levyn paksuusRuodejako
6 mm500 mm
10 mm700 mm
16 mm1000 mm

Epäselvissä tilanteissa voit aina kysyä meiltä neuvoa, autamme mielellämme.

Soita myyntiin puh. (03) 364 1255

Laita sähköpostia osoitteeseen myynti@muovityosto.fi

1. Katon kaltevuuskulmaksi suositellaan vähintään 5° (90 mm/m).

2. Levyn kokonaismitassa (B) on otettava huomioon lämpölaajenemisvara (polykarbonaatilla 3 mm/m).
3. Merkinnät tulee tehdä levyn suojakalvoon pehmeällä kynällä (esim. tussilla). Suojakalvon poistamista ei suositella ennen levyn asentamista paikalleen. Levyä voi sahata tavallisella pyörösahalla.
4. Poista sahauspöly huolellisesti puhaltimella tai pölynimurilla.
5. Aukkojen sahaukseen soveltuu parhaiten pistosaha.
6. Poraukseen sopivia teriä.

Kennolevyn varastointi ja kuljetus

Kennolevyn kuljetus ja varastointi suositellaan toteutettavaksi vaakatasossa, kennolevyt hyvin tuettuna esimerkiksi lavoilla tai puisilla kannattamilla. Pidempiaikaisessa säilytyksessä tai ulkona säilytettynä kennolevyt tulee myös suojata auringolta ja sateelta. Noudattamalla riittävää varovaisuutta kennolevyjen varastoinnissa ja kuljetuksessa, säästyvät levyt naarmuilta, halkeamilta ja muilta vaurioilta.

Kennolevystä valmistettu valokate ei ole tarkoitettu kestämään suurta painoa, vaan se saattaa murtua tai vaurioitua painon alla. Jos joudut kävelemään kennolevyillä valokatetta pestessäsi, aseta katon päälle esimerkiksi laudoista kulkureitit levyjä tukevien rakenteiden päälle.

Valokate ja kesäkatteet

Valokate on kennolevystä valmistettava säänkestävä suoja erityisesti terasseille, jotka halutaan suojata niin sateilta kuin auringon pahimmalta paahteeltakin. Kennolevy on kuin luotu Suomen ankariin olosuhteisiin, sillä se pärjää säässä kuin säässä.

Yhteistyökumppanimme kautta saat myös asennuspalvelut, jotka ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Näin voit tilata terassikatteen avaimet käteen -periaatteella, tarkalleen mittojen mukaan tehtynä ja valmiiksi paikalle asennettuna.

Kennolevystä valmistetaan valokate, joka on sateelta ja auringon paahteelta suojaava terassin katos

Valmistamme terassikatteet mittojen mukaan kennolevystä. Kennolevy on täydellinen ratkaisu Suomen ankariin sääolosuhteisiin, sillä se pysyy ehjänä, siistinä ja helposti huollettavana vuoden ympäri, säässä kuin säässä. Ammattilaisen valmistamana terassikate kestää hyvin sekä auringon UV-säteilyn kesähelteellä, että paukkupakkaset ja lumikuorman keskitalvella. Kennolevyn ehdoton etu on se, että ne ovat paitsi edullisia ja kevyitä, myös erittäin kestäviä. Terassikatteesta käytetään paljon nimeä valokate, sillä se suojaa säältä mutta päästää auringonvalon hyvin läpi.

Kevyt ja säänkestävä kennolevy on monikäyttöinen, soveltuen erilaisten piharakennusten katon lisäksi myös moneen muuhun rakentamiseen. Voit rakentaa esimerkiksi kokonaisen kasvihuoneen valokatteesta, tai hyödyntää valoa läpäisevää kennolevyä muissa rakennelmissa katon lisäksi myös seinämateriaalina.

Terassikatos valmistuu kennolevystä helposti

Kennolevystä valmistettuna valokate on kevyt, kestävä ja helppohoitoinen terassikatos. Oikein asennettuna katoksesta saa täysin vesitiiviin ja myös talven lumikuormat hyvin kestävän.

Terassikatos lisää terassin käyttömukavuutta kaikilla keleillä suodattamalla UV-säteilyn ja pitämällä sateet pois ulkoilmasta nauttijan niskasta. Katettu terassi on myös ympärivuotinen suoja pihakalusteille, jotka pitäisi muuten kerätä pois säänsuojaan. Kun tämä terassin, grillin tai minkä tahansa muun piharakennelman katos valmistetaan kennolevystä, on se myös todella helppohoitoinen: muutaman kerran vuodessa kun siivoaa roskat, pölyt ja muut pois esimerkiksi painepesurin ja harjan avulla niin katos on taas siisti pitkään. Koska kennolevyt ovat UV-suojattuja, eivät ne myöskään kellastu tai muuta väriään auringon poltteesta.

Valmiiksi kohteeseen mittojen mukaan valmistettu kate on helppo asentaa terassille, pihakatokseen tai vaikka kasvihuoneeseen, mutta yhteistyökumppanimme kautta voit myös tilata katteet valmiiksi asennettuna.

Tilaa tuote tästä

Tietosuojaseloste

Muovityöstö Kivelä Oy – Seloste henkilötietojen käsittelystä

EU: yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation – GDPR)
Muovityöstö Kivelän asiakas- ja markkinointirekisteri: informaatiota henkilötietojen käsittelystä.
Rekisterinpitäjä Muovityöstö Kivelä Oy, Kuukuja 8, 33420 Tampere.
Y-tunnus 2399762-4

Yhteyshenkilö
Marko Kivelä,
marko.kivela@muovityosto.fi

Rekisterin nimi
Muovityöstö Kivelän asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn perusteena on asiakassuhde, suostumus tai toimeksianto tai muu asiallinen yhteys, kuten palveluidemme markkinointi. Henkilötietoja käsitellään viestintä-, markkinointi-, tyytyväiskysely- ja muiden vastaavin toimenpiteiden hallintaan.

Rekisterin tietosisältö
Tallennettuna on tavallisimmat yhteystiedot kuten nimi, yhteyshenkilö, osoitetiedot, puhelinnumerotiedot, sähköpostisoite sekä postitustiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot tulevat rekisteröidyiltä ja rekisterinpitäjän normaalin toiminnan yhteydessä.
Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei luovuteta sivullisille. Vain viranomaisilla on tiedonsaantioikeus Suomen lain mukaisesti.
Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinsuojauksen periaatteet
Käsittelijöitä ovat Muovityöstö Kivelä Oy:n myynnin ja huollon henkilöstö.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista ja poistamista
Jokaisella rekisterissä olevalla on oikeus pyytää itseään koskevien virheellisten tietojen korjaamista tai tietojen poistamista ja pyyntö osoitetaan kirjallisesti rekisterin pitäjälle tai yhteyshenkilölle.
Tietojen säilytys
Karsimme ja poistamme säännöllisesti tietoja, jotka eivät enää ole tarpeen.