Close

Valokate ja kesäkatteet

Valokate on kennolevystä valmistettava säänkestävä suoja erityisesti terasseille, jotka halutaan suojata niin sateilta kuin auringon pahimmalta paahteeltakin. Kennolevy on kuin luotu Suomen ankariin olosuhteisiin, sillä se pärjää säässä kuin säässä.

Yhteistyökumppanimme kautta saat myös asennuspalvelut, jotka ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Näin voit tilata terassikatteen avaimet käteen -periaatteella, tarkalleen mittojen mukaan tehtynä ja valmiiksi paikalle asennettuna.

Kennolevystä valmistetaan valokate, joka on sateelta ja auringon paahteelta suojaava terassin katos

Valmistamme terassikatteet mittojen mukaan kennolevystä. Kennolevy on täydellinen ratkaisu Suomen ankariin sääolosuhteisiin, sillä se pysyy ehjänä, siistinä ja helposti huollettavana vuoden ympäri, säässä kuin säässä. Ammattilaisen valmistamana terassikate kestää hyvin sekä auringon UV-säteilyn kesähelteellä, että paukkupakkaset ja lumikuorman keskitalvella. Kennolevyn ehdoton etu on se, että ne ovat paitsi edullisia ja kevyitä, myös erittäin kestäviä. Terassikatteesta käytetään paljon nimeä valokate, sillä se suojaa säältä mutta päästää auringonvalon hyvin läpi.

Kevyt ja säänkestävä kennolevy on monikäyttöinen, soveltuen erilaisten piharakennusten katon lisäksi myös moneen muuhun rakentamiseen. Voit rakentaa esimerkiksi kokonaisen kasvihuoneen valokatteesta, tai hyödyntää valoa läpäisevää kennolevyä muissa rakennelmissa katon lisäksi myös seinämateriaalina.

Terassikatos valmistuu kennolevystä helposti

Kennolevystä valmistettuna valokate on kevyt, kestävä ja helppohoitoinen terassikatos. Oikein asennettuna katoksesta saa täysin vesitiiviin ja myös talven lumikuormat hyvin kestävän.

Terassikatos lisää terassin käyttömukavuutta kaikilla keleillä suodattamalla UV-säteilyn ja pitämällä sateet pois ulkoilmasta nauttijan niskasta. Katettu terassi on myös ympärivuotinen suoja pihakalusteille, jotka pitäisi muuten kerätä pois säänsuojaan. Kun tämä terassin, grillin tai minkä tahansa muun piharakennelman katos valmistetaan kennolevystä, on se myös todella helppohoitoinen: muutaman kerran vuodessa kun siivoaa roskat, pölyt ja muut pois esimerkiksi painepesurin ja harjan avulla niin katos on taas siisti pitkään. Koska kennolevyt ovat UV-suojattuja, eivät ne myöskään kellastu tai muuta väriään auringon poltteesta.

Valmiiksi kohteeseen mittojen mukaan valmistettu kate on helppo asentaa terassille, pihakatokseen tai vaikka kasvihuoneeseen, mutta yhteistyökumppanimme kautta voit myös tilata katteet valmiiksi asennettuna.

Tilaa tuote tästä

Tietosuojaseloste

Muovityöstö Kivelä Oy – Seloste henkilötietojen käsittelystä

EU: yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation – GDPR)
Muovityöstö Kivelän asiakas- ja markkinointirekisteri: informaatiota henkilötietojen käsittelystä.
Rekisterinpitäjä Muovityöstö Kivelä Oy, Kuukuja 8, 33420 Tampere.
Y-tunnus 2399762-4

Yhteyshenkilö
Marko Kivelä,
marko.kivela@muovityosto.local

Rekisterin nimi
Muovityöstö Kivelän asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn perusteena on asiakassuhde, suostumus tai toimeksianto tai muu asiallinen yhteys, kuten palveluidemme markkinointi. Henkilötietoja käsitellään viestintä-, markkinointi-, tyytyväiskysely- ja muiden vastaavin toimenpiteiden hallintaan.

Rekisterin tietosisältö
Tallennettuna on tavallisimmat yhteystiedot kuten nimi, yhteyshenkilö, osoitetiedot, puhelinnumerotiedot, sähköpostisoite sekä postitustiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot tulevat rekisteröidyiltä ja rekisterinpitäjän normaalin toiminnan yhteydessä.
Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei luovuteta sivullisille. Vain viranomaisilla on tiedonsaantioikeus Suomen lain mukaisesti.
Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinsuojauksen periaatteet
Käsittelijöitä ovat Muovityöstö Kivelä Oy:n myynnin ja huollon henkilöstö.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista ja poistamista
Jokaisella rekisterissä olevalla on oikeus pyytää itseään koskevien virheellisten tietojen korjaamista tai tietojen poistamista ja pyyntö osoitetaan kirjallisesti rekisterin pitäjälle tai yhteyshenkilölle.
Tietojen säilytys
Karsimme ja poistamme säännöllisesti tietoja, jotka eivät enää ole tarpeen.